Formule 1 groepsreis
Abu Dhabi

UNIEKE EVENEMENTEN BINNEN HANDBEREIK​

Formule 1 groepsreizen
Abu Dhabi

Bezoek de Formule 1 finale in Abu Dhabi met een groep vrienden, familie of zakelijke relaties! Inmiddels hebben we al vele groepsreizen de afgelopen jaren mogen organiseren naar de Verenigde Arabische Emiraten. Veelal met een verblijf in Dubai, wat op ongeveer anderhalf uur rijden van het Yas Marina Circuit ligt.

Een groepsreis naar de Formule 1 in Abu Dhabi bestaat doorgaans uit uw retourvlucht, alle transfers ter plaatse, hotelovernachting op basis van logies en ontbijt, Formule 1 tickets voor de Grand Prix van Abu Dhabi en optioneel verzorgen wij lunches, diners en activiteiten ter plaatse.

In Abu Dhabi en Dubai zijn binnen een groepsreis veel leuke activiteiten te bedenken. Denk daarbij aan het rijden met quads in de woestijn, een woestijnsafari met 4×4 jeeps, rijden op kamelen, golfen op een van de prachtige Golf resorts in Dubai of Abu Dhabi of een bezoek aan een van de vele toeristische attracties.

Om een groepsreis naar de Grand Prix van Abu Dhabi voor je groep te kunnen organiseren willen wij graag een aantal dingen van je weten, waaronder:

  • Verwacht aantal personen
  • Aantal dagen
  • Verzorging (lunches, diners?)
  • Extra activiteiten gewenst
  • Budget indicatie

Neem contact met ons op om een telefonische afspraak te plannen zodat we alle wensen samen kunnen doornemen om met een zo geschikt mogelijk voorstel te komen voor een Formule 1 groepsreis.

Een Formule 1 groepsreis kan bestaan uit:

Scroll naar top