Over SMEE

Ervaren professionals in sport

Meer dan 20 jaar ervaring in sportevents

SMEE B.V. is het bedrijf opgericht door Jeroen Huis in ‘t Veld. Jeroen begon eind jaren negentig met het succesvolle online Formule 1 magazine GPUpdate.net. In 2005 werd daar het voetbalmagazine FCUpdate.nl en enkele andere sporttitels aan toegevoegd. De uitgeverij bereikte maandelijks ruim 3,5 miljoen lezers. Uiteindelijk maakte Huis in ‘t Veld een succesvolle exit door de uitgeverij te verkopen aan Motorsport Network. De site ging verder uiteindelijk onder de noemer Motorsport.com.

In 2010 werd het sportreisbureau SportStadion.nl, als verlengstuk van de uitgeverij zodat lezers van de magazines niet alleen alles over zijn of haar favoriete sport konden lezen maar het werd ook eenvoudiger gemaakt om sportwedstrijden in binnen,-en buitenland te bezoeken.

SportStadion werd al snel marktleider in Nederland op het gebied van sportreizen.

Het meest bekende en succesvolle concept dat Huis in ‘t Veld ontwikkelde is de Max Verstappen tribune. Het concept, speciaal voor de Verstappen fan ontwikkeld om de beleving er ervaring op een circuit te verbeteren, was direct in het eerste jaar (2016) een enorm succes met 1.000 Verstappen-fans op de Red Bull Ring in Oostenrijk. Het concept groeide jaarlijks hard naar uiteindelijk bijna 20.000 fans (!) in Oostenrijk. Daarnaast werden de tribune georganiseerd op het circuit van Spa-Francorchamps en kwam er een Orange Experience tribune in Hongarije.

Uiteindelijk werd in 2018 SportStadion ingelijfd door Motorsport Network om de succesvolle formule te kopieëren naar de verschillende landen waarin Motorsport.com actief is onder de nieuwe naam MotorsportTickets.com.

Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan en vlak na zijn exit werd SMEE B.V. opgericht om verschillende zakelijke en persoonlijke relaties nog te kunnen helpen met het organiseren van waanzinnige sportreizen.

SMEE B.V. is gespecialiseerd in het organiseren van sportreizen op maat. Of het nou gaat om alleen enkele losse voetbal of Formule 1-tickets of een volledig verzorgde reis voor enkele personen of een grote groep tot wel 200 personen.

Met name bedrijven die haar zakelijke relaties willen verrassen met een waanzinnige belevenis daar komt de creativiteit vanuit SMEE het best tot haar recht, dus ben je op zoek naar een waanzinnige reis? Neem contact met ons op en daag ons uit!

Professionals in travel en events.

Meer dan 20 jaar ervaring

24/7 beschikbaar

Events over de hele wereld

UNIEKE EVENEMENTEN BINNEN HANDBEREIK

HOE ERVAREN ANDEREN ONZE SERVICE:

SMEE organiseert al enkele jaren onze jaarlijks terugkerende voetbalreis met onze investeerders. Ze verzorgen de volledige reis tot in de puntjes, zodat mijn team en ik onze aandacht volledig op onze relaties kunnen richten tijdens de reis. Een dergelijke reis op maat kan ik bedrijven van harte aanbevelen!

Wouter Gudde

Directeur FC Groningen

Namens Copaco werk ik al vele jaren samen met Jeroen. Jeroen heeft onder meer voor Copaco het Redbull Factory Event georganiseerd. Een once in a life-time experience voor partners. De begeleiding vooraf was super en ook tijdens de reis heeft Jeroen echt al onze zorgen uit handen genomen! Een zeer professionele gedetailleerde voorbereiding met een fantastisch eindresultaat!

Joyce van Gulick van der Markt

Copaco Nederland

Scroll naar top