F1 Tickets
Spa-francorchamps

Unieke evenementen binnen handbereik

F1 Ticket Spa-Francorchamps
26-28 augustus 2022

F1 Tickets Spa-Francorchamps zijn er in verschillende soorten. Van een eenvoudige staanplaats tot overdekte tribunes. Maar bij de Grand Prix van België zijn er ook diverse hospitality mogelijkheden.

Zoek je een overnachting in de omgeving in een eenvoudig hotel, een luxe hotel of een prachtig kasteel? We helpen je graag!

En wil je voorkomen dat je ‘s morgens of na afloop van de race vast komt te staan in het verkeer? Vraag dan naar de mogelijkheden van een helikopter transfer.

Je leest het, er zijn vele mogelijkheden om de Formule 1 op Spa-Francorchamps te bezoeken. Dus als jij er bij wilt zijn tijdens de komende Grand Prix van België laat ons dan weten waar je aan zit te denken en we komen met een aantal goede suggesties die bij je wensen passen.

De type F1 Tickets Spa-Francorchamps:

Het circuit van Spa-Francorchamps ligt op ongeveer 50 minuten rijden vanaf Maastricht. Vele Nederlandse fans verblijven dan ook in deze prachtige stad in Limburg. De Belgische stad Luik is ook een prima optie om te overnachten. Luik kent een aantal goede hotels en leuke restaurantjes om ‘s avonds uit eten te gaan.

Wil je dicht bij het circuit overnachten dan zijn de campings rondom het circuit wellicht een optie. Hoewel ze relatief zeer eenvoudig zijn opgezet in een weiland is het relatief goedkoop en erg dicht bij het circuit.

Scroll naar top